Mobiel:
+31 611025075

Kantoortijden:
Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

Waarom een Persoonlijk reisadviseur zoals ik?

Home » Waarom een Persoonlijk reisadviseur zoals ik?

Waarom een Persoonlijk reisadviseur zoals ik?

Klanten die mij goed kennen weten ondertussen dat ik altijd de beste prijs voor ze vind. Maar toch moet ik nog vaak uitleggen, hoe dat nou komt of waarom dan niet iedereen bij mij boekt? Goede vraag, dus ik dacht laat ik er eens een blog aan wijden. Dus hierbij antwoord op de vraag: Waarom een persoonlijk reisagent inschakelen?

1. Niet uren zoeken op internet

Wist je dat een gemiddelde Nederlander 65 uur zoekt naar een geschikte vakantie? Dat vind ik, als persoonlijk reisadviseur, echt heel erg lang. Zoeken tot je een ons weegt en dan nog niet de beste prijs gevonden. En maar klagen dat we het zo druk hebben. Door de boekingstools die ik voorhanden heb, bespaar ik je niet alleen tijd maar ook geld. Voor zonvakanties maar ook zeker voor rondreizen en citytrips. Door contacten met lokaal agenten, waar ik nauw mee samenwerk, kan ik je de beste prijs bieden. Heb je een zonvakantie gezien bij de grote touroperators zoals TUI of Corendon, dan kan ik zelfs deze vaak goedkoper aanbieden of voor hetzelfde bedrag boeken, maar dan wel met mijn service.

2. Meer service en eerlijkheid

Online aanbieders praten niet terug. Heb jij booking.com al eens advies horen geven? Ja, buiten het feit dat je automatisch je laatst gezochte hotel elke keer in beeld krijgt? Nee. Ik geef je wel advies. Vind ik dat een hotel niet bij je past, een bestemming niet juist is voor de periode van het jaar of dat deze niet aan jouw eisen voldoet? Dan zeg ik dat eerlijk. Hoe vaak ik mensen niet hoor zeggen, ik wil graag in juli naar Thailand toe. Of in september naar de Dominicaanse Republiek midden in het orkaanseizoen. Lijkt mij niet relaxt toch? Internet zegt dat niet. Met als gevolg, weg regenen in Thailand, wegwaaien op de Dominicaanse Republiek.

3. Persoonlijke service

Ik ben persoonlijk bij jouw reis betrokken. Van A tot Z. Van aanvraag tot thuiskomst. Ik zorg dat je de beste kamer, tips over je bestemming en de beste deal krijgt. Daarnaast ben ik voor spoed gevallen bereikbaar. Gebeurd er iets tijdens je reis en moet je deze helaas afbreken, ook dan zorg ik dat je zonder stress weer thuiskomt. Deze persoonlijke service kost je niets extra.

4. Binnen 24 uur een reactie

Wat heb je te verliezen? Ja, buiten wat geld als je een te dure online vakantie kiest, maar verder niets toch? Via mijn website kun je online de reischeck doen. Je vult je wensen in of stuurt door wat je zelf al gevonden hebt, en dan heb je binnen 24 uur van mij een reactie. Dus waar wacht je nog op?

Wil je meer info over een van deze hotels of hoe je deze kan combineren in een leuke rondreis of citytrip?

Ontdek samen met mij hoe jouw droomreis werkelijkheid kan worden.