Mobiel:
+31 611025075

Kantoortijden:
Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

Verken de schatten van Afrika in stijl per privéjet

Home » Verken de schatten van Afrika in stijl per privéjet

Verken de schatten van Afrika in stijl per privejet

Een ontmoeting met de majestueuze Big Five, de iconische dieren van Afrika, zal voor altijd in je geheugen gegrift staan. Deze unieke ontmoetingen en de prachtige contrasten tussen mens en natuur staan centraal tijdens de exclusieve 15-daagse Air Cruise ‘Welcome to Paradise’, waarbij je de meest bijzondere natuurgebieden van Botswana, Namibië, Rwanda, Tanzania en Zanzibar verkent.

Je verblijft in uitzonderlijk mooie lodges, elk met een liefde voor de natuur en luxe die ongeëvenaard is. Elke ruime suite is ingericht in aardekleurige tinten die naadloos opgaan in de omgeving en biedt een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Ervaar de rust van de natuur, voel de authenticiteit en bewonder de bijzondere ontmoetingen die op je pad komen.

 

Verblijf in Afrika's meest spectaculaire hotels

Je reist in een select gezelschap van slechts 16 gasten en bezoekt enkele van de meest spectaculaire hotels van Afrika. Je begint in het &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp, gelegen in het hart van de waterrijke Okavango Delta, waar je een schitterende schilderachtige delta-ervaring zult beleven. Vervolgens reis je naar de &Beyond Sossusvlei Desert Lodge, waar duurzaamheid en luxe hand in hand gaan.

Daarna ga je naar de One&Only Gorilla’s Nest, het dichtstbijzijnde resort bij het Volcanoes National Park, waar je verblijft in moderne forest lodges op palen omgeven door eucalyptusbomen. Tot slot ga je naar de romantische Mnemba Island Lodge, gelegen op een privé-eiland met twaalf luxueuze strandbanda’s die uitkijken over het Mnemba atol.

 

15-daagse Air Cruise " Welcome to Paradise"

De 15-daagse Air Cruise ‘Welcome to Paradise’ vindt plaats van 6 t/m 20 februari 2024. De reissom is gebaseerd op twee samen reizende personen. De prijs is vanaf 69.995 euro per persoon. 

Er is slechts plaats voor maximaal 16 personen op deze exclusieve reis. 

Wil je meer info over deze spectaculaire reis?

Ontdek samen met mij hoe jouw droomreis werkelijkheid kan worden.