Mobiel:
+31 611025075

Kantoortijden:
Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

Sublime Comporta Country Retreat: een uniek en exclusief boutique hotel

Home » Sublime Comporta Country Retreat: een uniek en exclusief boutique hotel

Boho chique in Portugal

Op een prachtig privedomein tussen de wijngaarden nabij het strand, ligt het exclusieve en unieke country retreat Sublime Comporta.

Een combinatie tussen boho chique en elegente details maken dit kleinschalige hotel zo uniek. En door de korte afstand met Lissabon is het een perfecte combi tussen stad en relaxen.

Sublime ligging

Sublime Comporta ligt op 13 kilometer van het rustige vissersdorp Comporta op ongeveer 125 km van Lissabon. De stranden Carvalhal en Pego behoren dat de mooiste stranden van Portugal. Wil je iets actiefs ondernemen in de dichtbij gelegen natuur? Dat kan. Sublime Comporta biedt niet alleen fietsen aan, maar je kunt er ook paardrijden, golfen en kajakken in de direct omgeving.

Villa’s met veel privacy

De witte zandstranden zijn net ver te vinden. Het domein van Sublime Comporta is verdeeld in een boutique hotel en enkele villa’s tussen de bomen en de duinen. Verspreid om het hoofdgebouw liggen de modern ingerichte suites met een eigen terras en de “cabana” villas met eigen zwembad. Er zijn villa’s met 2, 3 en 4 slaapkamers allemaal met eigen badkamer en regendouche. De villa’s hebben allemaal een eigen keuken. Wil je even helemaal weg uit de stad, dan is dit een perfecte escape naar de natuur. Er is een restaurant, een fantastische spa én kinderen zijn er welkom.

Goed om te weten:

Het restaurant is 5 dagen per week geopend en serveert een 5-gangenmenu wat gecombineerd kan worden met lokale wijnen. De lunch is ligt met salades en sandwiches.

Het zwembad is verwarmd zodat deze het hele jaar door te gebruiken is. Wil je meer weten over dit prachtige hotel en wat hiervoor de kosten zijn? Contact mij voor de beste prijzen..

Praktisch

  • 5-sterren
  • Natuurliefhebbers
  • Rustzoekers
  • Ook kinderen zijn welkom
  • Combinatie met Lissabon
  • Villa’s voor families
  • Winter en zomer

Wil je meer info over een van deze hotels of hoe je deze kan combineren in een leuke rondreis of citytrip?

Ontdek samen met mij hoe jouw droomreis werkelijkheid kan worden.