Mobiel:
+31 611025075

Kantoortijden:
Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

Sani resort: de ultieme genietplek

Home » Sani resort: de ultieme genietplek

Sani Resort: de ultieme plek voor een week relaxen

Stop met zoeken. Wil jij een week rust, genieten van luxe en even aan niets anders denken dan zon, zee, strand en heerlijk eten.

Dan is Sani Resort in Griekenland dé uitgelezen plek om naar toe te gaan. Sani Resort ligt op ongeveer 80 km van de luchthaven van Thessaloniki. In dit resort is service uitgevonden. Alles klopt hier. Van A tot Z. Vanaf de airport, in het resort tot het moment dat je weer naar huis gaat. Aan alles wordt hier gedacht.

Vijf top hotels bij elkaar

Sani Resort bestaat uit een vijftal prachtige 5-sterrenhotels welke gelegen zijn aan een prachtig natuurreservaat in Halkidiki. Dit prachtige resort staat bekend om zijn hoge service niveau, fantastische faciliteiten en unieke stijl. Kortom, een top plek op slechts 2,5 uur vliegen. Wil je genieten in een kleinschalig hotel, met alleen suites, gelegen aan de marina, welke dient als centraal punt van het resort? Dan is Porto Sani jouw plek.  Porto Sani is in 2022 volledig vernieuwd. 

Sani Beach is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, terwijl Sani Club (iets verder van de marina gelegen) geschikt is voor gezinnen met kids die net iets meer ruimte willen. Sani Asterias is de kers op de taart. Dit boutique hotel biedt het hoogste niveau en comfort met een eigen prive strand en eigen entree. Heb je geen kinderen of wil je gewoon van elkaar genieten? Dat kan in Sani Dunes. Het nieuwste hotel van het resort. Ook gelegen aan de marina, met grote kamers en kinderen vanaf 12 jaar zijn alleen hier toegestaan.

Praktisch

  • 5-sterren
  • Kindvriendelijk
  • Ontzorgen en comfort
  • Alles tot in de puntjes verzorgd
  • Luxe resort
  • Griekenland
  • Van april tot oktober

Wil je meer info over een van deze hotels of hoe je deze kan combineren in een leuke rondreis of citytrip?

Ontdek samen met mij hoe jouw droomreis werkelijkheid kan worden.