Mobiel:
+31 611025075

Kantoortijden:
Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur

Huwelijksreizen, het wedding seizoen is begonnen!

Home » Huwelijksreizen, het wedding seizoen is begonnen!

Huwelijksreizen, het wedding seizoen is begonnen!

De kerkklokken rinkelen, maanden van voorbereiding en de dag van je leven. Wat veel aanstaande bruiden en bruidegommen echter vergeten is het boeken van een huwelijksreis. Door het uit handen geven van je huwelijksreis bespaar je jezelf zowel stress en als geld. En dat geld kun je uiteindelijk weer aan bijvoorbeeld een jurk of bloemen uitgeven. Uit ervaring weet ik dat bruiden het juist moeilijk vinden om de huwelijksreis over te laten een professional. Maar vergis je niet, ik als persoonlijk reisagent, weet vaak precies dat hotel te boeken die een leuke verrassing in petto heeft voor de bruid.

Bruid vaak gratis

Ben je gewend je reizen altijd online te boeken? Foute boel hoor, zeker met een huwelijksreis. Wat veel bruiden en bruidegommen vaak niet weten is dat een hotel veel extra’s doet voor newly weds. Wat dacht je van een gratis upgrade, aanbiedingen zoals 7=5, massage voor twee in het hotel en er zijn zelfs hotels waar de bruid gratis of met een fikse korting verblijft.

Honeymoon-waardige bestemmingen

De bestemmingen Malediven, Seychellen en Mauritius zijn al jaren zeer geliefd voor huwelijksreizen en dat is niet voor niets. Hotels op deze bestemmingen spelen hier ook op in. Wat dacht je van het St. Regis op Mauritius? Prachtig hotel met niet alleen een smetteloze service maar ook een top aanbieding. De bruid verblijft hier namelijk altijd gratis. Met andere woorden je huwelijksreis is de uitgelezen kans om naar een van die droombestemmingen te gaan omdat ze voordeliger uitvallen nu je net getrouwd bent. Maar ook Shangri La’s Villingilli Resort op de Malediven kent deze super aanbieding. Combineer de Malediven met een rondreis in Sri Lanka bijvoorbeeld. Een combinatie van actief en relaxen. Maar niet alleen op deze ver weg bestemmingen zijn aanbiedingen zoals deze te krijgen. Ook hotels in Europa kennen deze. Wat dacht je van het prachtige Sani Resort of Daios Cove in Griekenland.

Al wat langer getrouwd?

Ben je al jaren getrouwd en wil je juist je 25 jarig jubileum vieren? Maar geen idee waar je naartoe wil gaan om dit met je gezin en kinderen te vieren? Wat dacht je van slapen onder de sterren in Abu Dhabi of de zon zien ondergaan op de savanne in Tanzania? Of ga op luxe rondreis door Zuid-Afrika. Wat je bestemming ook wordt, een reis met het hele gezin is een unieke manier om dit te vieren.

Wil je meer info over een van deze hotels of hoe je deze kan combineren in een leuke rondreis of citytrip?

Ontdek samen met mij hoe jouw droomreis werkelijkheid kan worden.