Dromen van een leven als vakantie expert

Jong geleerd, iets minder jong gedaan

Negen maanden oud was ik. Lopen kon ik nog maar net toen ik mijn eerste reis maakte. Samen met mijn ouders ging ik op skivakantie. Na die reis zouden er nog veel reizen volgen. Mijn ouders waren – soms ongewenst, maar verplicht – mijn eerste klanten. Ik maakte namelijk de volledige dag- en weekplanning voor onze familievakanties. Alle bezienswaardigheden zocht ik zorgvuldig uit. Ook toen al hield ik van een goede voorbereiding en deed ik niet aan half werk. Alles werd uitgeprint, verzameld in een snelhechter en niet overlegd met mijn ouders. Die gingen gewoon mee op pad.

Later als tiener maakte ik mijn eerste reis alleen. Waar andere dronken en feestten in Lloret de Mar, koos ik voor het mooie Bali. En zo volgden er nog veel meer reizen naar Azië en andere mooie landen. Dat klinkt heel gaaf, en dat was het ook, maar het hield ook in dat ik werkte om te kunnen reizen. Mijn keuze voor een opleiding toerisme was dan ook geen verrassende.

Liefde voor reizen

Van reislustige tiener, naar ervaren reisexpert en zelfstandig, persoonlijk reisadviseur. Inmiddels heb ik veel van de wereld gezien. Alleen, met mijn familie of met mijn vriendinnen. Natuurlijk staan er ook nog genoeg bestemmingen op mijn travel list. Mijn persoonlijke favoriet is Zuid-Afrika. De altijd vriendelijke mensen, de dieren, het lekkere eten en de levendigheid van Kaapstad. Ik hou echt van eten én ik ben een stadsmens. Thuiskomen doe ik in Eindhoven, gezellig in het centrum. Mijn rust zoek ik bewust op. Bijvoorbeeld door naar sport te kijken. Ik ben namelijk een ongelofelijke Formule 1 fan. Vroeger spaarde ik auto’s in plaats van barbies. Ik heb ze nog allemaal! Maar door alleen naar sport te kijken blijf ik niet fit. Daarom heb ik een abonnement bij de sportschool, waar ik ook echt gebruik van maak. Daarnaast speel ik – als het lukt - graag een potje golf. ‘Als het lukt’ houdt in dat ik mijn agenda probeer te bepalen. Helaas is dit te vaak een typisch gevalletje Instagram vs real life. Want het is vooral mijn agenda die mijn agenda bepaalt.

Op zoek naar jouw volgende vakantie? Neem dan contact op.

Onvergetelijke reizen georganiseerd
Verschillende landen
Tevreden klanten

Het draait allemaal om net dat beetje extra

Vakantieexpert By Byoux

Daarom vind ik vakanties ook zo heerlijk. Als het vliegtuig door de wolken breekt en de zon door het vliegtuigraam schijnt, voel ik rust. Het is de start van weer een zorgvuldig gekozen reis. Want ik ben altijd op zoek naar bijzondere plekken. Dit kan zijn in een toffe toeristenstad of juist “off the beaten track”. Als het maar klopt. Zo is een hotel zonder badjas op de kamer geen hotel en hoort bij een fantastisch ontbijt een mooi uitzicht. Bij mijn goede kop koffie (van slechte koffie word ik chagrijnig) geniet ik dan van gerookte zalm, lekkere broodjes en een eitje. Eigenlijk komt het allemaal neer op net dat beetje extra. Een wijntje met een leuk kaartje op de dag van aankomst en vers fruit in het restaurant.

Als persoonlijk reisadviseur bied ik mijn klanten ook graag net dat beetje extra. Extra service, extra mogelijkheden en extra advies. Ook als je er niet om vraagt. Ik ben namelijk eerlijk en direct. Dat betekent dat ik het ook zal zeggen als je iets beter niet kan doen. Zoals bijvoorbeeld in het geval van een onhandige overstaptijd of wanneer het type vakantie niet past bij jouw wensen of reisgezelschap. Hier word ik door klanten vaak enorm om gewaardeerd. Ik zoek het voor je uit en zorg ervoor dat alles klopt. Tegenwoordig verzamel ik dat niet meer in snelhechters. Met By Byoux presenteer ik als vakantieexpert een mooi aanbod waarmee de voorpret direct kan beginnen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

Enjoy your holiday!

Wat wordt jouw volgende bestemming? Ik help je graag.

Garanties en veiligheid

By Byoux, Byoux Goedhart is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152). Dan ga je met een veilig gevoel weg.

Reis eens af naar je volgende bestemming op mijn blog 'Wish you were here' voor alle tips, inspiratie en de nodige voorpret.