Vakantie expert, maar bovenal gepassioneerd reiziger

Vakantie expert, dat ben ik. Maar bovenal een gepassioneerd reiziger. De wereld is mijn ‘thuis en kantoor’. Ik ben altijd op zoek naar het bijzondere van een plek, waar ik ook ben. In een toffe toeristenstad of off the beaten track. Alles probeer ik uit en sla ik op voor jouw wereldse reiservaring.

Als vakantie expert sta ik te trappelen om je een gaaf reisaanbod te doen. Ik heb daarbij toegang tot alle reissystemen en -netwerken als andere (online) reisbureaus. En geef je een goed inhoudelijk en financieel reisaanbod met die ene tip extra die jouw reis zo bijzonder maakt.

Advies van een vakantie expert?

Ik nodig je van harte uit een afspraak met me te maken. Dit kan bij je thuis als je dat prettig vindt. We bespreken samen je wensen, ideeën en budget en hierna doe ik je een geheel vrijblijvend reisvoorstel. Ons adviesgesprek is trouwens gratis. Sowieso kost samenwerken met mij je geen cent meer, ook niet op je reissom. Sterker nog, vaak bespaar ik je veel gedoe en frustraties met call centers die geen idee hebben wie je bent of waar je voor belt en heb ik ook nog eens de beste deal voor je.

Onvergetelijke reizen georganiseerd
Verschillende landen
Tevreden klanten

Garanties en veiligheid

By Byoux, Byoux Goedhart is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152). Dan ga je met een veilig gevoel weg.

Reis eens af naar je volgende bestemming op mijn blog 'Wish you were here' voor alle tips, inspiratie en de nodige voorpret.