voor elk budget

Reis op maat

Een reis op maat. Precies zoals jij wilt. Je bestemming, je verblijf of wat je wilt doen. Maar vooral dat ene boutique hotel, die luxe glamping tent, dat idyllische strandje op loopafstand, of het waterglijbanenspektakel waar de kinderen zo dol op zijn. Een reis die volledig is afgestemd op jouw wensen, is de investering meer dan waard.

Op vakantie gaan brengt veelal hooggespannen verwachtingen met zich mee. Terecht, want vakantie moet na een periode van drukte en hard werken de kers op de taart zijn. Ga jij voor optimaal genieten? Zonder concessies te doen aan je reiswensen? Ik doe je met plezier een aantal reisvoorstellen die je niet teleur zullen stellen.

Rust en vertrouwen met een reis op maat

Een reis op maat geeft rust en vertrouwen. Omdat aan alles is gedacht, kom je niet voor onnodige verrassingen te staan. Behalve dan voor de betere. ‘Verrassend mooi’, ‘verrassend goed’ en ‘verrassend vriendelijk’, zou straks zomaar eens jouw recensie kunnen klinken. Positief verrast door de prachtige omgeving, de verzorgde accommodatie en het opgewekte bedienend personeel op je vakantiebestemming.

Voor elk budget een reis op maat

Een reis op maat is er voor ieder budget. Van low budget tot sky high. Van kamperen in eigen land, tot luxe vakanties en VIP reizen in verre oorden. Op basis van jouw specifieke wensen, stel ik ieder type vakantie samen. Een low budget vakantie krijgt van mij niet minder aandacht. Integendeel. Je hebt altijd mijn volledige inzet om je maximaal te ontzorgen en te laten genieten van jouw reis.

byoux goedhart bybyoux

Het traject

Ideeën over jouw reis op maat? Maar nog geen knoop doorgehakt?

  • 1 Zoeken, zoeken, zoeken. En nog niks kunnen vinden? Bel of mail Byoux!
  • 2 Ik ga aan de slag met je wensen. Geef je bestemming, wensen en budget door.
  • 3 Je ontvangt een vrijblijvend reisvoorstel met extra tips.
  • 4 Gaaf? Zin in? Boek!

Je reis bespreken

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.