Ikos hotels: All inclusive kan ook exclusief zijn

All inclusive kan ook exclusief zijn

In 2018 uitgeroepen tot beste all inclusive hotel ter wereld en dat is niet voor niets. Genieten met een hoofdletter G staat hier voorop. Heb je een vooroordeel over een all inclusive hotel? Die zijn bij Ikos hotels niet van toepassing. Geen handdoekje leggen, geen grootschalige buffetten, goedkope wijn of rijen met mensen voor de bar. Nee bij Ikos hotels doen ze het anders.

Ikos Hotels: niet typisch all inclusive

Witte huisjes aan het strand met uitzicht op een azuurblauwe Griekse zee. Alle hotels van de Ikos keten zijn namelijk gelegen in Griekenland (In 2020 wordt de eerste in Spanje geopend). Twee op schiereiland Halkikdi, een op Corfu (geopend in 2018) en een nieuwe op Kos, welke in de lente van 2019 open gaat. De restaurants zijn allen van wereldklasse. Alle gerechten zijn namelijk samengesteld door top Michelinsterren chefs van over de hele wereld. Prachtige wijn en heerlijke cocktails die 24/7 zijn inbegrepen. Wat wil een mens nog meer?

Een culinaire wereldreis

Hoewel elk hotel van de Ikos hotels net iets anders is, hebben ze allemaal vijf restaurants op het resort zelf. Daarnaast mag je ook bij enkele Griekse taverna’s buiten het hotel terecht, voor de lokale beleving. Ook dit zit bij de prijs inbegrepen. Maar het meest speciale aan deze hotels blijft toch het feit dat je hier de hele dag door op sterrenniveau eet én drinkt. Met ruim 300 wijnen per glas verkrijgbaar, is er voor iedere fijnproever keuze genoeg.

All inclusive met een 5 sterrensausje

IkosWat maakt deze hotels nou zo bijzonder dat mensen jaar in jaar uit terugkeren? De uitstekende service, het overheerlijke eten, de faciliteiten, maar ook de luxe kamers.Of je nou een standaardkamer kiest of een met prive zwembad. Ze zijn allen prachtig en top onderhouden. De tuinen zijn tot in de puntjes onderhouden. Het strand wordt meerdere malen per dag geharkt en de bedjes staan ver genoeg uit elkaar zonder een Scheveningen gevoel te krijgen. Er zijn zelfs vier keer het aantal bedjes dan hotelgasten.

Voor wie is Ikos geschikt?

De Ikos Hotels zijn geschikt voor de all inclusive luxe reiziger, welke een week willen relaxen. Voor mensen die ontspannen en iedere avond a-la-carte willen eten. Die graag af en toe naar de spa gaan en niet van financiële verrassingen achteraf willen komen te staan.

De beste hotels zijn al een jaar van te voren volgeboekt. En dat is niet voor niets. Reserveren moet je dus tijdig doen wil je hier kunnen genieten. Wil je meer weten over deze prachtige hotels? Stuur mij dan een berichtje en je hebt een offerte binnen no-time.

 

Praktisch

  • 5-sterren
  • Culinaire hoogstandjes
  • All inclusive op sterrenniveau
  • Ook kinderen zijn welkom
  • Meer dan 300 wijnen per glas

Locatie

Interesse?

Neem contact op

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.