Ik stop ermee! (nee, grapje)

Grapje, natuurlijk niet, maar er gaan wel dingen veranderen. Een eigenzinnig en persoonlijk reislabel speciaal opgericht voor de echte reisliefhebber, zoals jij en ik. Dat was voor mij een langgekoesterde droom. In 2016 startte ik als persoonlijk reisadviseur onder de naam van YourTravel agent. Nu bijna 2 jaar later neem ik de stap om helemaal zelfstandig verder te gaan. Ik wilde meer dan dat er nu mogelijk was en dat weerhield mij ervan mijn echte dromen en passie na te jagen. Tijd om dus de stoute schoenen aan te trekken en hup, alles omgooien en verder met een eigen reislabel, onder mijn eigen naam.

Drijvend op een luchtbed

Afgelopen zomer liep ik met een gevoel rond. Ik wist niet precies wat het was. Was ik dan toch niet gelukkig met het werk wat ik deed? Werkte ik te veel en had ik geen echte tijd voor mijzelf? Het waren allemaal hersenspinsels die de revue passeerde. Tot ik drijvend op een luchtbedje dacht, wat ik nu doe maakt mij wel gelukkig maar niet op deze manier. Ik wil er alles uithalen wat erin zit en dat gebeurde nu niet. Ik wilde zelf bepalen wat er wanneer aan klanten werd verstuurd, ik wilde zelf content maken puur uit passie, ik wilde zelf reisbrochures ontwikkelen en zelf 100% verantwoordelijk zijn voor wat ik aan mijn klanten vertelde. En dat lukte niet als ik bij YourTravel bleef. Begrijp mij niet verkeerd, als opstart was het helemaal prima. Ik heb er veel geleerd, ik heb veel klanten blij mogen maken met de mooiste reizen, heel veel dingen waar ik niet van houdt (zoals facturen inboeken bijvoorbeeld) werd voor mij gedaan, maar het stemmetje in mijn hoofd bleef zeggen, het is niet van jou!

De wijde (reis)wereld in

Eind 2017 besloot ik de knoop door te hakken. Samen met een conceptontwikkelaar ging ik aan de slag en dat voelde goed. Een bedrijf ontwikkelen waar ik zelf 100 procent voor verantwoordelijk was. Ondernemen zit mij in het bloed. Mijn idee, mijn bedrijf. En nu is daar, By Byoux! Een eigen reislabel. Per 1 maart 2018 kun je van mij onder andere verwachten dat jouw reis nog persoonlijker wordt. En ga meer kennis met jou delen over allerlei zaken zoals bestemmingen, (nieuwe) hotels maar ook simpele tips zoals reizen met kinderen of wat te doen als je vlucht geannuleerd wordt.

Ik kan mij nu voorstellen dat je graag op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen en tips. Ben niet bang, ik stuur je gewoon eens per maand een leuke mail. Mag je lezen, hoeft niet. Vergeet niet, Grote avonturen, beginnen klein!